Fõ tartalom

Tisztelt Szülők !

Értesítjük Önöket, hogy az érsekújvári Közegészségügyi Hivatal a magas hiányzás miatt szünetet rendelt el a J. A. Komenský Alapiskolában és a Szemerényi K. M.T.Ny. Alapiskolában, 2018. február 20-tól 23-ig. A tanítás  február 26-án kezdődik.

Megértésüket köszönik.

Közegészségügyi Hivatal rendelete a Szemerényi K. M.T.Ny. Alapiskola bezárásáról

Közegészségügyi Hivatal rendelete a J.A. Komenský Alapiskola bezárásáról

Nagy Ferenc kéményseprő értesíti községünk lakosait, hogy úgy mint az előző években, továbbra is végzi a kémények ellenőrzését és tisztítását községünkben.

Az érdeklődők bővebb tájékoztatást kérhenek a 0905 643 018-as telefonszámon.

Kedves kollégák! 

Ez év tavaszától érvénybe lép a törvénytár 504/2003 a mezőgazdasági földterületek bérletéről szóló törvény legújabb novelizációja. Tekintettel, hogy a novella gyakorlati alkalmazásával kapcsolatban számos kérdés merült fel, illetve a paragrafusok értelmezése az érintett szervek, gazdák, szakemberek olvasatában gyakran különböző, gyakorlati értelmező workshopot rendezünk.

A Workshop kedden, 2018 január 30-án, 17.00 órakor kerül megrendezésre a Tardoskeddi Faluházban.

Előad és a kérdésekre Csicsai Gábor, MVDr. államtitkár válaszol.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk, lehetőség szerint kérjük kész, konkrét kérdésekkel.

Idősek figyelem!

Az Érsekújvári Rendőrkapitányság ismételten felhívja a lakosok, elsősorban az idősek figyelmét, hogy ne adjanak kölcsön pénzt olyan személyeknek, akiket nem ismernek, mert csalókról vagy tolvajokról lehet szó.

Bővebben...

Szeretettel meghívunk minden érdeklődőt a Tardoskeddi pálinkabarátok 5. találkozójára, amely ezúttal is pálinkakóstolóval és pálinkaversennyel lesz egybekötve. A rendezvény 2018. január 26., pénteken 18.00 órai kezdettel lesz megtartva a Faluház nagytermében.

A részvételi díj 10 €. A versenybe min. 0,7 l pálinkával lehet benevezni. Az italokat szakemberekből álló zsűri értékeli. Az értékelés menetét a zsűri elnöke határozza meg. A legjobb pálinkatulajdonos szép díjakban részesülnek.

A Tardoskeddi pálinkabarátok 5. találkozója stílusosan vacsorával és zenével zárul majd. Jelentkezni 2018. január 24-ig lehet személyesen Ágh Zoltánnál vagy a 0905 323 847 tel. számon. Minden érdeklődőt szeretettel várunk.

Tisztelt lakosaink!

A Tardoskeddi Községi Hivatal kéri azon adófizetőket, akiknél 2017-ben az ingatlanuk tulajdonjogát befolyásoló változások történtek, tehát eladtak, vettek, ajándékoztak, örököltek, vagy árverésen jutottak telekhez, földekhez, családi házhoz vagy lakáshoz, hogy ezeket a változásokat jelentsék be a községi hivatalban.

Abban az esetben, ha az adófizető az ingatlan iránti tulajdonjogot árverés vagy öröklés során évközben szerzi, az adófizetési kötelezettség a következő hónap első napján keletkezik, amikor az adófizető az ingatlan tulajdonosa lett.

Ugyanakkor értesítünk minden adófizetőt, akik  betöltötték a 70-ik életévüket, hogy kérelmezhetik a házra vagy a lakásra vonatkozó adókötelezettség alól való felmentést. Továbbá kérjük a kutyatulajdonosokat azon tények bejelentésére, amely az adókötelezettség létrejöttét vagy megszünését befolyásolják.
Ezeket a tényeket, változásokat kérjük 2018. január 31-ig bejelenteni a községi hivatal 1. számú irodájában. Az ezután az időpont után benyújtott kérelmek nem lesznek elfogadva.
Az ingatlan adót 2018. március 1-től  2018. május 31-ig lehet befizetni.

Megértésüket köszönjük!

Tisztelt lakosok!

Értesítjük Önöket, hogy használt élő karácsonyfák gyűjtése községünkben 2018. január 15-én és 16-án lesz. Ezúton kérjük Önöket, hogy a fákat időben helyezzék ki a házaik elé. Továbbá kérjük a lakosokat, hogy a fenyőkről a hasznosíthatóság elősegítése érdekében a dekorációt - szaloncukros papírokat, a díszeket és a fényfüzéreket - mindenki szedje le.

Köszönjük!

A Közhasznú Szolgáltatások Vállalata értesíti községünk lakosait, hogy az ünnepek között december 27-től, azaz szerdától december 30-ig szombatig fogják gyűjteni a háztartási hulladékot.

Megértésüket köszönjük.

Kedves lakosaink!

Szeretettel meghívjuk Önöket 2018. január 1-jén az újévi tüzijátékra, amely a Faluház előtt kezdődik háromnegyed egykor. Mindenkit nagy szeretettel várunk és jó szórakozást kívánunk! Köszöntsük közösen a 2018-as esztendőt!

Tisztelt lakosok,

értesítjük Önöket, hogy a községi választmány XXXI. ülése 2017. december 11-én, (hetfőn) 16,00 órai kezdettel lesz megtartva a községi hivatal tanácstermében.

Bővebben...