Fõ tartalom

Tisztelt  lakosaink!

Értesítjük Önöket, hogy augusztus 18-án, pénteken este 20 órától a Szent István-napi ünnepségek részeként koncertsorozat kezdődik a helyi szabadtéri színpadon. Fellép: Kis Grófo,Peter Šrámek és Horváth Charlie.

A belépődíj elővételben 7 €, a helyszínen 9 €. 6 éves korig ingyenes a belépés.

Jegyek már kaphatók a községi hivatal 1. sz. irodájában és a faluházban.

Mindenki szeretettel várunk a koncerteken és jó szórakozást kívánunk!

 

Értesítés a vállalkozók részére

Az árusítási engedélyeket a Tardoskeddi Községi Hivatal földszinti 6-os számú irodahelyiségében lehet kiváltani 2017. augusztus 15-ig.

Figyelmeztetés:

1. Tájékoztató a T.t. 178/1998-as sz. törvényéhez 

Az árus a piac területén történő állandó árusító hely létrehozása iránti kérelem beadásakor köteles felmutatni az elektronikus pénztárgép könyvecskéjének azon lapjáról készült fénymásolatot, amelyen az adóhivatal bejegyzése - a pénztárgép adókódja - található. Amennyiben az árusító nem köteles pénztárgéppel rendelkezni, becsületbeli nyilatkozatot mutat fel, amelyben feltünteti a T.t. 289/2008 sz., a pénztárgépekről szóló törvényének azon rendelkezését, mely szerint ez alól a kötelesség alól mentesül.  

Amennyiben az árusító a fent említett iratokat nem mutatja fel, nem kap engedélyt állandó árusító hely létrehozására.

2. Az engedély kiadásához szükséges bemutatni az érvényes vállalkozási engedélyt arra a tevékenységre, melyet a vásár ideje alatt végezni szeretne. Az engedélynek tartalmaznia kell az identifikációs számot.

3. Élelmiszer árusítására kizárólag az a magán- vagy jogi személy kap engedélyt, aki felmutatja a lakóhelye illetve munkahelye szerint illetékes egészségügyi hatóság szakvéleményének másolatát. Élelmiszer, ital sátorban vagy bódéban való árusítása csak a következő előírással összhangban történhet: „Výnos MP SR a MZ SR z 12. 04.2006 č.28167/2007-OL.“

 

Árusítási helyek előzetes foglalására nincs lehetőség!

 

Egyéb tájékoztatást a következő telefonszámokon nyújtunk:

035/6492350, 035/6492213, illetve e-mailben:Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Felhívás a borászok számára

Várjuk azon borászok jelentkezését, akik szeretnének a 2017. 8. 19 - 20. megtartandó borudvarban árusítani. Faházakat korlátozott számban biztosítunk!

 

Felhívás a kézművesek számára

Az idei Szent István Napok alkalmából 2017. 8. 19-én megszervezzük a hagyományos XIX. Folklórfesztivált, amelynek kisérő rendezvénye lesz a kézművesek kirakodó vására. Várjuk a környék illetve a távolabbi kézműveseket, illetve kézműves termékak árusítóit.

Bővebb tájékoztatást a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen kaphatnak, illetve a +421/35/6492 213-as telefonszámon.

 

Felhívás az árusok számára

Kirakodó vásár: 2017. 8. 20-21., vasárnap és hétfő

Bővebb tájékoztatást a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen kaphatnak, illetve a +421/35/6492 202-as telefonszámon.