Fõ tartalom

Ha április utolsó szombatja, akkor horgászverseny a Putnoki tavon. Most sem volt ez másként. A rendezvény ebben az évben is sokakat kicsalt a tó partjára. Volt, aki horgászott, volt, aki kíváncsiságból látogatott ki, hogy szórakozzon, és egyen-igyon.

A versenybe 80-an kapcsolódtak be, szinte valamennyien helybeliek, és nagy örömre sok volt köztük a fiatal. Halat fogni nem mindenkinek sikerült, de azért senki sem bánkódott. Az volt a lényeg, hogy horgásszanak. Akinek volt szerencséje, az szép méretes (74 és 78 cm közötti) pontyokat ill. amúrt is kifogott. Kárászokat szép számmal sikerült kifogni a versenyzőknek. Sporthorgászat lévén nemes halat nem lehetett hazavinni. A verseny reggel 7 órakor vette kezdetét, és 13 óráig tartott. Ezután érkezett el a kiértékelés és a megérdemelt jutalmak átadása Borbély Rajmund, a Putnoki tó mellett működő sporthorgászok klubjának elnöke és Borbély Dezső alelnök közreműködésével.

Eredmények:

Felnőttek kategóriája: 3. hely: Ludas Roland, 2. hely: Major Norbert, 1. hely: Buják Attila. A legnagyobb halért járó díjat szintén Ludas Roland nyerte meg 78 cm-es hallal.

Gyerekek kategóriája: 3. hely: Gajdó Gábor, 2. hely: Sárközi Nikolas, 1. hely: Szabó Adam (legfiatalabb résztvevő) 75 cm-es amúrt fogott ki.

A tombolahúzást jó hangulat kísérte. A fő díj, egy élő kismalac városba került, mivel egy tardoskeddi származású érsekújvári lakos nyerte meg. A szervezők minden szponzornak köszönik a támogatást, és szeretettel várják az érdeklődőket a jövő évi horgászversenyen is.